Vragen? 036 - 529 05 75

Verzorgingskoffers

Tijdens het verzorgen van een overledene is een verzorgingskoffer onmisbaar. In ons uitgebreide assortiment vindt u verzorgingskoffers in diverse afmetingen, ongevuld en gevuld met verzorgingsartikelen.

Na het ontvangen van een melding van overlijden, wordt het lichaam van de overleden persoon verzorgd. Door een nette koffer mee te nemen, komt u respectvol en goed voorbereid over. Bij Hesselmans & Van Willegen heeft u de keuze om een verzorgingskoffer met inhoud of zonder inhoud te kopen. In het laatste geval kunt u zelf een keuze te maken uit ons ruimte assortiment verzorgingsartikelen voor de inhoud van uw koffer.

Verzorgingskoffer met inhoud

Als u kiest voor een verzorgingskoffer met inhoud kunt u rekenen op een goed gevulde koffer met alle benodigdheden voor een piëteitsvolle laatste verzorging van een overledene. In de koffer vindt u onder andere handschoenen, reinigingsschuim, een pincet, scheermateriaal en incontinentiemateriaal.

De verzorgingskoffers kunt u zelf indelen met de losse schotjes. Ook wordt er een sleuteltje meegeleverd om de koffer te af te sluiten indien gewenst.

Tip: Breid uw verzorgingskoffer uit met een basis make-up set.

Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.

Met een verzorgingskoffer heeft u altijd alles bij de hand

In uw uitvaartcentrum heeft u waarschijnlijk een aparte ruimte waar overledenen de laatste zorg krijgen. Maar het is niet zo dat alle overledenen naar uw uitvaartcentrum worden gebracht. Overledenen en nabestaanden kunnen bepaalde wensen hebben, zoals een thuisopbaring. In dit geval moet u de laatste zorg op locatie geven. Het is dan verstandig om een goed gevulde verzorgingskoffer mee te nemen naar de betreffende locatie. Met al uw producten bij de hand, kunt u de laatste zorg gemakkelijk uitvoeren en bovendien komt een koffer representatief over. Een koffer is ook professioneel en stevig, zodat de producten veilig zijn opgeborgen. 

Welk soort verzorgingskoffer zoekt u?

Verzorgingskoffers zijn in vele maten en soorten te verkrijgen. Een stevige zwarte kunststof koffer is ideaal voor uitvaartverzorgers. De koffer is stijlvol om te zien en het kunststof materiaal zorgt ervoor dat de koffer niet zwaar is. Mocht u toch zwaardere producten vervoeren, dan kunt u ook kiezen voor een verzorgingskoffer als trolley model. Hieronder zitten wieltjes en een uittrekbaar handvat. Zo rijdt u de koffer gemakkelijk naar de betreffende locatie. Bij Hesselmans & Van Willegen is het mogelijk om een volledig gevulde koffer aan te schaffen, maar wij hebben ook lege koffers. Deze koffers hebben allen een functionele indeling en zijn voorzien van een slot. 

Schaf uw verzorgingskoffer aan bij Hesselmans & Van Willegen

Als uitvaartverzorger wilt u uiteraard professioneel voor de dag komen. Tevens heeft u voor de laatste zorg een divers aanbod aan producten nodig. Als de laatste zorg niet in het uitvaartcentrum wordt gegeven, dan is een verzorgingskoffer noodzakelijk. Welke soort verzorgingskoffer u ook wenst, u kunt deze bestellen bij Hesselmans & Van Willegen. Dit kan gemakkelijk in onze webshop. Tevens hebben wij ook alle producten in de webshop om uw koffer mee te vullen. Deze producten kunt u direct mee bestellen of bestel een verzorgingskoffer met inhoud. Controleer regelmatig uw koffer, of u nog voldoende producten heeft en vul dit tijdig aan.

Heeft u vragen over een verzorgingskoffer?

Bel ons op telefoonnummer 036-52 90 575, stuur een e-mail naar info@hesselmans.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!

 

Lees minder Lees meer