Vragen? 036 - 529 05 75

Toebehoren koelingen uitvaart

Toebehoren voor de koeling tijdens een uitvaart gezocht? In ons assortiment toebehoren vindt u artikelen die u kunt gebruiken tijdens de koeling. Voor het vervoeren van mobiele koelingen hebben wij bijvoorbeeld bijpassende transporthoezen. Maakt u gebruik van een blaaskoeling? Dan kunt u bij ons terecht voor een stijlvolle sierdeksel.

Tip: gebruik altijd transporthoezen om uw koelingen te verplaatsen naar een thuisopbaring. U voorkomt hiermee beschadigingen en onnodige slijtage.

Toebehoren voor de koeling bij een uitvaart bestaan uit artikelen die u kunt gebruiken voor uw koelingen. Wij hebben deze artikelen voor u ontwikkeld op basis van onze specialistische kennis.

Wanneer u een thuisopbaring gaat verzorgen heeft u een mobiele koeling nodig. Bij het vervoeren kunt u de koeling soms per ongeluk beschadigen. Er komen krasjes op de koeling als u die bijvoorbeeld per ongeluk ergens tegenaan stoot. U kunt daarom beter gebruik maken van een transporthoes. Deze voorkomt beschadigingen en garandeert dat uw koeling langer meegaat. De transporthoes kunt u gebruiken voor de multikoeler, bedkoeling, schelpkoeling en schelpkoeling met hoofdsteun.

Keuze toebehoren koeling uitvaart

Gebruikt u bij warm weer een blaaskoeling? Dan heeft u een (sier)deksel nodig om de kist afgesloten te houden. Met deze houdt u de koele lucht in de kist. Tegelijkertijd zorgt u ervoor dat er geen warmte naar binnen komt. Dankzij de isolerende laag kan er geen condensvorming optreden.

Zoekt u in de categorie toebehoren koeling uitvaart naar een item dat u niet ziet staan in de webshop? Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.