Vragen? 036 - 529 05 75

Instrumentarium overledene

In ons uitgebreide assortiment met instrumenten voor de verzorging van een overledene vindt u alles wat nodig is bij de verzorging. Welke materialen u nodig heeft bij de verzorging van een overledene hangt af van wat er moet gebeuren. Moet u een ring losmaken of een pacemaker verwijderen? Voor elke verzorging hebben wij de beste instrumenten.

Gebruik onze instrumenten voor de verzorging van een overledene om professioneel te werken. Met goede instrumenten zorgt u ervoor dat de nabestaanden op een goede manier afscheid kunnen nemen van de overledene.

Tip: weet u niet precies welke instrumenten u nodig heeft voor de verzorging van de overledene? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Gebruik instrumenten verzorging overledene

Was en ontsmet al uw instrumenten na de verzorging van de overledene. Op die manier gaan de materialen langer mee. Daarnaast weet u zeker dat u werkt met hygiënische materialen. Bel ons als uw wilt weten hoe een instrument gebruikt moet worden bij de verzorging.

 In ons assortiment vindt u diverse soorten scalpels en scalpelhouders. Werk op een veilige manier en deponeer de gebruikte scalpels in onze scalpelcontainer om de gebruikte mesjes veilig af te voeren.

Als u een ring wilt verwijderen bij de overledene kunt u onze Ring-verwijderaar gebruiken. Hiermee zaagt u de ring veilig los. Met de Spatel RVS brengt u eenvoudig restauratieve wax aan op het gezicht van de overledene.

Vragen over instrumenten verzorging overledene? Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.