Vragen? 036 - 529 05 75

Brancards

Voor het overbrengen van een overledene kunt u gebruik maken van een brancard. In ons assortiment vindt u diverse uitvaart brancards en extra onderdelen. U kunt de overledene tijdens het verplaatsen op een brancard aan het zicht onttrekken. Daarvoor kunt u een van onze brancardhoezen gebruiken.

Tip: gebruik de Bodykof om een overledene optimaal af te dekken op de brancard. 

De brancard voor de overledene wordt meestal vervoerd in een overbrengauto. Desgewenst kunt u de brancard vervoeren in een rouwauto. Onze brancards bestaan uit een onderstel en een bovenbrancard. U kunt afhankelijk van uw wensen en het gebruik bepalen welke brancard het best geschikt is. Het kan zijn dat u zelf graag een keer ervaart hoe de brancard werkt. Vraag ons om een demonstratie en ervaar zelf welk type brancard het best bij uw werkwijze en andere materialen past.

Wilt u de brancard individueel bedienen? Het onderstel Dual Handle is daarvoor geschikt. De brancard voor overledenen is bijzonder stabiel. Wij kunnen de stabiliteit garanderen dankzij de verlengde wielbasis van de voorste set benen.

Brancard onderstel Obese is door onze eigen specialisten ontwikkeld. Deze brancard voor een overledene voldoet aan al uw wensen bij de overbrenging. U kunt de brancard bovendien goed gebruiken in een lift. Dankzij de speciale liftstand plaatst u de brancard met de overledene zonder moeite bijna rechtop in een lift. U wilt natuurlijk niet dat uw overbrengauto of rouwauto wordt beschadigd door de brancard. Daarom hebben wij voor deze brancard kunststof schalen ontwikkeld die voorkomen dat de rouwauto beschadigd raakt.

Hoezen voor brancards

Met een brancardhoes kunt u de overledene volledig aan het zicht onttrekken. U heeft binnen ons assortiment de keuze uit diverse hoezen in meerdere stoffen en kleuren. Wilt u ook voorkomen dat de contouren van de overledene zichtbaar zijn? Kies van voor de Bodykof die u eenvoudig over de overledene kunt plaatsen.

Wilt u weten welke brancard u het beste kunt gebruiken voor het overbrengen van de overledene? Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.