Vragen? 036 - 529 05 75

Brancardhoezen

Bent u op zoek naar een hoes voor uw brancard? Naast ribfluwelen brancardhoezen in de kleuren rood en blauw kunnen wij ook een hoes op maat maken met de door u uitgekozen stof en kleur. De brancardhoezen zijn allemaal voorzien van een stevig elastiek. Bij Hesselmans & Van Willegen vindt u de hoes voor uw brancard. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Stretchstof en ribstof hoezen voor uw brancard

Bent u op zoek naar een hoes voor over uw brancard? Het ruime assortiment brancardhoezen biedt diverse mogelijkheden voor het bedekken van een overledene in de overledenenzorg of uitvaartbranche. 

Ook voor een specifieke kleur kunt u terecht bij Hesselmans & Van Willegen. Bekijk de online kleurstalen voor de mogelijkheden of neem contact op met ons kantoor.

Tip: Wilt u de brancardhoes schoonmaken na gebruik? De hoezen zijn allemaal uitwasbaar op 30º.

Eigen atelier

Omdat wij beschikken over een eigen atelier is het ook mogelijk om maatwerk brancardhoezen te leveren voor uw brancard. Zo kunt u bijvoorbeeld een dubbele hoes laten maken, zodat deze extra stevig is of kunt u de hoes laten voorzien van een label met uw bedrijfsnaam.Weet u al wat u zoekt of wilt u iets bijbestellen? Bestel dan uw brancardhoes online bij Hesselmans & Van Willegen.

Voor overige vragen of advies op maat kunt u contact opnemen met ons.