Vragen? 036 - 529 05 75

Sectietafels en Sectiebladen

In ons assortiment sectietafels kunt u kiezen voor een vaste sectietafel of een van onze mobiele modellen. Kies voor een sectietafel die in hoogte verstelbaar is om te werken op de voor u ideale werkhoogte. Op die manier ontlast u uw rug en kunt u veel prettiger werken. U kunt al onze sectietafels eenvoudig reinigen zodat u altijd in een veilige en schone omgeving werkt. Bij ons kunt u kiezen uit hefwagens en sectietafels van de hoogste kwaliteit. 

Tip: stel uw sectietafel altijd in op de voor u meest ideale hoogte. Zo werkt u prettig en ontlast u uw rug.

Wilt u een sectietafel van de hoogste kwaliteit? Met onze sectie- en verzorgingstafel haalt u een aanwinst binnen in uw verzorgingsruimte. Deze sectietafel kunt u aan beide zijden met uw voeten in hoogte verstellen. De sectietafel is voorzien van sectiebladrollers waarmee u het sectieblad heel eenvoudig kunt verplaatsen. Het afneembare vat van vijf liter vangt vloeistof op.

Sectietafels met en zonder wasbak

U kunt de overledene makkelijk wassen op onze sectietafel met wasbak. Met uw voeten kunt u de werkhoogte eenvoudig instellen. Met de sectietafel met kantelbaar sectieblad kunt u de overledene makkelijker verplaatsen. Als u op zoek bent naar een basis-model dan kunt u kiezen voor onze sectietafel op wielen. De tafel heeft op het diepste punt een afvoerrooster voor het vocht. U kunt deze tafel heel eenvoudig verplaatsen van bijvoorbeeld de verzorgingsruimte naar de koeling.

Wilt u meer informatie over onze sectietafels?

Onze specialisten op het gebied van de verzorging van een overledene adviseren u graag. Bel ons op telefoonnummer 036-52 90 575, stuur een e-mail naar info@hesselmans.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!