Vragen? 036 - 529 05 75

Instrumentarium Thanatopraxie

Voor een goede thanatopraxie behandeling maakt u gebruik van een professioneel thanatopraxie instrumentarium. In ons assortiment vindt u alle thanatopraxie instrumenten die u gebruikt bij thanatopraxie. Onze instrumenten garanderen de beste thanatopraxie. U weet daarmee zeker dat u kunt zorgen dat nabestaanden op een goede manier afscheid kunnen nemen.

Productcategorieën

Voor het injecteren en afzuigen van vloeistoffen kunt u gebruik maken van onze Pomp single unit en Pomp twin unit. Het zijn twee pompen van het merk Dodge. Dodge is toonaangevend voor kwaliteit als het gaat om instrumentarium voor thanatopraxie.

Tip: met goede thanatopraxie materialen zorgt u gegarandeerd voor de beste behandeling.

Thanatopraxie materialen

In ons assortiment met thanatopraxie instrumentarium vindt u diverse trocars. Onze trocarpennen leveren we in diverse maten van 16,5 centimeter tot 59 centimeter. U kunt kiezen uit een stompe trocarpunt of een scherpe trocarpunt. Met onze trocar schoonmaakset kunt u uw thanatopraxie materialen goed onderhouden. Op die manier gaan ze langer mee en blijven ze goed werken.

De trocardoppen kunt u inbrengen met onze Vulstop applicator. Bent u op zoek naar een pincet om te gebruiken bij een thanatopraxie behandeling? Wij hebben verschillende soorten pincetten in ons assortiment voor het thanatopraxie instrumentarium. Van het pincet met scherpe punten, het gebogen pincet tot het chirurgische pincet. Om aderen af te klemmen kunt u gebruik maken van de Dieffenbachklem die zich eenvoudig laat bevestigen.

Vragen over thanatopraxie instrumentarium?

Bel ons op telefoonnummer 036-52 90 575, stuur een e-mail naar info@hesselmans.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!