Vragen? 036 - 529 05 75

Mobiele koelingen uitvaart

De mobiele koeling voor de uitvaart is onmisbaar bij een thuisopbaring. Met onze koelingen kunt u in alle situaties gegarandeerd rekenen op de beste kwaliteit. U kunt de overledene opbaren zoals de nabestaanden het willen. Van een opbaring in een kist tot een opbaring op bed.

Omdat er zoveel verschillende kunststof vloeren op de markt zijn en zoveel verschillende coatings op vloeren worden gebruikt, kunnen de kunststof pootjes van de koelingen een chemische reactie met de coating laag aangaan. Wij adviseren bij kunststof vloeren, of gecoate vloeren een beschermmat te plaatsen.

Al onze mobiele koelingen voor de uitvaart zijn geluidsarm. Zo weet u zeker dat uw kistkoeling geen storende geluiden maakt. Bij de keuze voor de beste koeling houdt u rekening met meerdere zaken. Zo speelt de manier waarop de overledene wordt opgebaard een rol. Dat kan bijvoorbeeld op bed, in een kist of op een opbaarplank. Daarnaast speelt de omgevingstemperatuur een belangrijke rol. Voor elke situatie vindt u bij ons de beste mobiele koeling voor de uitvaart.

Tip: bij de keuze van mobiele koelingen voor de uitvaart kunt u ook rekening houden met het gewicht van de koeling. In ons assortiment vindt u lichtgewicht koelingen.

Verschillende mobiele koelingen uitvaart

In ons assortiment met mobiele koelingen voor de uitvaart vindt u onder andere onze Multikoeling met randverwarming. Bij de opbaring ontstaat dankzij de randverwarming geen condens aan de zijkant van de koelplaat. Wilt u de overledene opbaren op bed? Dan kunt u ook kiezen voor onze Schelpkoeling, waarmee u het lichaam extra kunt fixeren.

Als het in de zomer langdurig erg warm is kan de temperatuur binnenshuis oplopen tot wel dertig graden. Maak op die momenten altijd gebruik van onze Blaaskoeling. De Blaaskoeling houdt de temperatuur in de kist altijd op vier graden.

Wilt u meer informatie of advies over welke mobiele koeling voor de uitvaart het beste past bij uw gebruik? Bel ons op telefoonnummer 036-52 90 575, stuur een e-mail naar info@hesselmans.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!