Vragen? 036 - 529 05 75

Absorptiematerialen overledene

Zoekt u naar benodigdheden voor de absorptie van een overledene? Ons assortiment met producten voor absorptie na overlijden helpt bij het stelpen van bloedingen en het stoppen van geur en vocht van overledenen. Absorptiematerialen helpen bovendien voorkomen dat er lekkagevlekken ontstaan in de vloerbedekking onder de kist met de overledene.

Productcategorieën

Bij het verzorgen van een overledene zijn absorptiematerialen onmisbaar. Onze specialisten kunnen u adviseren welke materialen u het beste kunt gebruiken.

De keuze van de producten wordt afgestemd op het gebruik en de toepassing. U kunt bijvoorbeeld vocht opvangen met onze absorberende lakens. Daarnaast zijn er diverse oplossingen die het vocht in het lichaam van de overledene houden. Ook voor het stelpen van bloedingen en het tegengaan van geuren vindt u in ons assortiment heel praktische verzorgingsmaterialen.

Tip: loopt u tegen een probleem aan bij het verzorgen van een overledene? Neem dan contact met ons op, onze ervaren experts kunnen u kosteloos adviseren.

Absorptie na overlijden

Als u benodigdheden zoekt voor absorptie na overlijden of andere verzorgingsartikelen kunt u bij ons kiezen uit het meest uitgebreide assortiment. 

Om het lekken van vocht tegen te gaan hebben we diverse soorten incontinentiematerialen zoals luiers en absorberende lakens. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze vochtopnemende materialen voor de natuurlijke openingen van de overledene. Zwelvezel, Drimop en onze vloeibare Vochtblokker (voor mond en neus) zijn eenvoudig in te brengen. Bij contact met vocht veranderen ze in een vaste massa waardoor er geen vocht meer kan lekken. Kleine wondjes kunt u dichten met Plastic Folie die we kunnen leveren met een handig handvat waarmee u de kleverige folie eenvoudig kunt aanbrengen.

Vragen over absorptie van een overledene of wilt u een bestelling plaatsen? Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.