Vragen? 036 - 529 05 75

Mondmaskers en gelaatsmaskers

Bent u op zoek naar het juiste chirurgische mondmasker, een FFP2 mondmasker of het beste volgelaatsmasker voor een optimale persoonlijke bescherming? Ook medische mondkapjes van type IIR zijn bij ons verkrijgbaar.

Chirurgische mondmasker

In ons assortiment mondmaskers vindt u gecertificeerde mondmaskers welke zijn getest volgens RIVM richtlijnen en CE gekeurd zijn. De chirurgische maskers, ook wel chirurgisch mondmasker type IIR genoemd, sluiten goed aan rondom het gezicht en zijn verkrijgbaar als chirurgisch mondmasker blauw en chirurgisch mondmasker zwart.

FFP2 Mondmasker

Bescherm uzelf met onze witte mondmaskers, welke gecertificeerd zijn als FFP2 mondmasker en getest zijn volgens RIVM richtlijnen. De FFP2 mondmaskers zijn CE gekeurd. De FFP2 mondmaskers zijn zacht, beschermend en comfortabel.

FFP2 Mondmasker met uitademventiel

Onze FFP2 mondmaskers zijn ook verkrijgbaar met een uitademventiel om het comfort te verbeteren tijden het ademen. Dankzij de uitademing die door een ventielklep makkelijker gaat, condenseert het vocht minder in het masker.

Halfgelaatsmasker

Dit comfortabele halfgelaatsmasker van 3M beschermt u door schadelijke gassen, dampen en/of stofdeeltjes uit de omringende lucht te filteren. Het masker kan gebruikt worden met filters tegen gassen, dampen en stoffen. Het masker is uitgevoerd met twee filters voor een betere gewichtsverdeling en meer zicht op de werkplek. Dit masker kan gecombineerd worden met alle 3M filters met een bajonetaansluiting.

Volgelaatsmaskers

Een volgelaatsmasker van 3M beschermt u door schadelijke gassen, dampen en/of stofdeeltjes uit de omringende lucht te filteren. Dit comfortabele volgelaatsmasker heeft een spreekdiafragma, zodat u goed verstaanbaar blijft. Daarbij heeft het een Coolflow uitademventiel wat zorgt voor een lage ademweerstand en minder vocht en warmte in het masker. Het masker kan gebruikt worden met filters tegen gassen, dampen en stoffen. Het masker is uitgevoerd met twee filters voor een betere gewichtsverdeling en meer zicht op de werkplek. Dit masker kan gecombineerd worden met alle 3M filters met een bajonetaansluiting. De filters kunt u apart bijbestellen via onze webshop.

Voor een optimale bescherming kunt u ook eens kijken bij onze andere producten voor uw persoonlijke bescherming. U vindt hier bijvoorbeeld ook overalls, schoenbescherming en bezoekersjassen.

Heeft u vragen over mondmaskers of gelaatsmaskers?

Bel ons op telefoonnummer 036-52 90 575, stuur een e-mail naar info@hesselmans.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!