Vragen? 036 - 529 05 75

Condoleancemappen 2-slag

Ons assortiment condoleancemappen is zeer uitgebreid. De 2-slagmappen hebben allemaal een transparant insteekvak voor de rouwkaart of andere documenten. De condoleancemappen zijn leverbaar in diverse materialen en kleuren.

Bij een condoleance is het doorgaans mogelijk om als bezoeker gegevens in te vullen. Naast de adresgegevens wordt er ook steeds vaker gebruik gemaakt van adresvellen met ruimte voor een persoonlijke boodschap voor de nabestaanden of om een herinnering aan de overledene in te vullen.

Condoleancemap met huisstijl

Zit uw gewenste map er niet tussen of heeft u liever een condoleancemap met uw huisstijl of logo? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee en leveren ook maatwerk.

Mocht u een condoleancemap zoeken waar u ook een visitekaartje in kunt plaatsen, kunt u kijken bij ons assortiment condoleancemappen 3-slags.

Condoleancemap met envelop

De Eton condoleancemappen 2-slags uit ons assortiment zijn niet voorzien van een speciaal vak voor documenten, maar bieden de mogelijkheid om deze in een losse envelop te plaatsen. De Eton mappen zijn leverbaar in diverse kleuren en hebben een chique uitstraling.

Voor vragen over condoleancemappen kunt u contact opnemen met Hesselmans & Van Willegen.

Bel ons op telefoonnummer 036-52 90 575, stuur een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!