Vragen? 036 - 529 05 75

Begraafplaatswagen

Met onze stijlvolle begraafplaatswagen brengt u de kist of opbaarplank met de overledene naar de laatste rustplaats. Ook de minder makkelijk begaanbare plaatsen van uw begraafplaats kunt u met onze begraafplaatswagen zonder moeite bereiken. De wagen is speciaal geschikt voor het laatste onderdeel van de overbrenging.

Tip: gebruik de wagen als extra servicemiddel van de begraafplaats voor uitvaartondernemers en nabestaanden. Nabestaanden waarderen het zeer dat ze zelf kunnen helpen om de overledene naar het graf te brengen.

De laatste tocht naar het graf is voor nabestaanden een heel belangrijk onderdeel van het afscheid. Met onze begraafplaatswagen kunt u dat moment extra stijlvol en waardevol maken. U kunt de begraafplaatswagen laten voortduwen door de uitvaartverzorger of een team van dragers.

De begraafplaatswagen kunt u uitstekend laten voortduwen door de nabestaanden. Veel nabestaanden vinden het fijn om hun overleden dierbare zelf naar het graf te brengen. Met de wagen is het voor iedereen mogelijk om daaraan mee te helpen. De wagens zijn groot genoeg om iedereen een belangrijke plaats te bieden. Er ontstaat op die manier een heel waardig, gezamenlijk en intiem afscheid.

Rok voor begraafplaatswagen

Onze begraafplaatswagen is voorzien van grote profielbanden. Deze kunt u heel eenvoudig over zowel effen als oneffen paden laten rijden. De banden zorgen ervoor dat de wagen zonder veel kracht voortgeduwd kan worden.

U kunt de begraafplaatswagen bestellen met een speciale begraafplaatswagenrok. De begraafplaatswagenrok is voorzien van een tweedelige klittenbandrok. Dit maakt het makkelijk om de rok snel om de begraafplaatswagen bevestigen. We kunnen de klittenbandrok leveren in diverse kleuren en gemaakt van verschillende stoffen.

Bent u geïnteresseerd in onze stijlvolle begraafplaatswagen? Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.