Vragen? 036 - 529 05 75

Kin- en ledemaatsteunen overledene

Zoekt u kinsteunen of ledemaatsteunen? Kinsteunen zijn geschikt om de mond van de overledene te sluiten. Het is goed mogelijk om de kinsteun zo te plaatsen dat de nabestaanden daar tijdens de opbaring niets van zullen zien. Ledemaatsteunen zijn geschikt om de houding van de overledene in de gewenste positie te krijgen, en zo te houden.

Kinsteunen kunt u heel eenvoudig plaatsen onder de kin van een overledene. Als uitvaartverzorger wilt u niet dat nabestaanden de kinsteunen kunnen zien bij de opbaring. Onze kinsteunen zijn makkelijk af te dekken onder de kleding van de overledene. U kunt de kinsteunen instellen in de gewenste lengte. Ze zijn daardoor geschikt voor elke opbaring.

Ook onze ledemaatsteunen zijn heel eenvoudig te plaatsen. Ze garanderen dat de overledene in goede positie blijft liggen. Maak een keuze uit onze kartonnen ledemaatsteunen voor eenmalig gebruik en de kunststof ledemaatsteunen die u vaker kunt gebruiken.

Tip: vraag onze specialisten welke kinsteunen en ledemaatsteunen het best geschikt zijn voor wat u wilt bereiken. Of vraag onze hulp bij andere producten voor de verzorging van een overledene.

Kinsteunen en Ledemaatsteunen

In ons assortiment kinsteunen vindt u verstelbare kinsteunen en afbreekbare kinsteunen.  De afbreekbare kinsteunen kunt u langs de vooraf geperforeerde breekrand afbreken. De verstelbare kinsteunen zijn eenvoudig aan te passen in lengte. De kinsteunbeugel kunt u hergebruiken. Dat is kostenbesparend en duurzaam, (mede) dankzij de volledig biologische afbreekbaarheid.

De kunststof ledemaatsteunen worden gebruikt voor de ondersteuning van het hoofd, de armen of benen van de overledene. De kartonnen ledemaatsteunen zijn geschikt voor ondersteuning van de armen.

Vragen over kinsteunen, ledemaatsteunen of wilt u een grote bestelling plaatsen? Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.