Vragen? 036 - 529 05 75

Koelingen

Koeling voor de uitvaart nodig? Wij zijn uw specialist in koelingen, bijvoorbeeld met een (mobiele) airco, verrijdbare koeling of complete gekoelde ruimte. Net als met belangrijke toebehoren, om daar optimaal gebruik van te maken.

Productcategorieën

Ontdek ons uitgebreide assortiment, voor een koeling die precies past bij de manier waarop u daar gebruik van wilt maken. Voor een kleinschalige thuisopbaring of in een grotere ruimte, met precies voldoende koeling. Wilt u een compleet uitvaartcentrum inrichten of zoekt u een vaste koeling in uw 24-uurskamer? Wij laten u graag zien wat er beschikbaar is en waar u gebruik van kunt maken.

Airco’s, mobiele koelingen en meer

Op zoek naar een airco, een mobiele koeling of bijvoorbeeld een verrijdbare koeling? Het zijn goede voorbereidingen van de verschillende koelingen die er beschikbaar zijn. Speciaal geschikt voor uitvaarten, zowel bij thuisopbaringen als wanneer u zoekt naar een complete koelcel of andere professionele oplossing.

Tip: zoekt u een specialist die de koeling kan onderhouden, die kan ophalen bij problemen en kan adviseren? We hebben jarenlange ervaring als specialist in uitvaartartikelen en alle -benodigdheden. Vraag het onze specialisten, dan denken we graag met u mee.

Bestel online de koeling voor een uitvaart of laat u adviseren over de mogelijkheden van een koelcel op maat. We realiseren op die manier professionele koelingen, die we natuurlijk netjes afstemmen op de manier waarop u daar graag gebruik van wilt maken.

Zoekt u naar toebehoren bij de koeling, zoals een transporthoes, losse hoofdsteun of een geïsoleerde sierdeksel? We weten wat u nodig heeft om hier goed gebruik van te maken en de uitvaart op een goede manier te laten plaatsvinden. Vanuit ons brede assortiment helpen we u eenvoudig te bestellen wat u nodig heeft.

Koeling voor een uitvaart kopen

Online de koeling voor een uitvaart kopen? Bestel een mobiele of verrijdbare koeling, net als de airco die u nodig heeft. Met de belangrijke toebehoren, uiteraard van de hoogst mogelijke kwaliteit. Eenvoudig online te bestellen. Of neem contact met ons op over de mogelijkheden voor een koelcel op maat, waarover we u graag adviseren. We hebben jarenlange ervaring bij tal van uitvaartondernemers, dus we kunnen ook u daar uitstekend mee van dienst zijn.

Vragen over koelingen voor uitvaarten? Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.