Vragen? 036 - 529 05 75

Kistwagen

Met onze kistwagen voor het transport in het uitvaartcentrum hoort zwaar tillen voor u tot het verleden. 

Tip: wilt u uw werk fysiek minder zwaar maken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Wij kunnen u adviseren wat u kunt doen om verantwoord te werken in uw uitvaartcentrum. 

Wilt u een uitvaartkist kunnen verplaatsen zonder te tillen? Met onze elektrische kistwagen kunt u de kist met de overledene verplaatsen zonder hulp van een collega. Deze kistwagen kunt u elektrisch in hoogte verstellen. Zo wordt het transport in uw uitvaartcentrum veel makkelijker.

Zoekt u een schaarwagen? In ons assortiment schaarwagens heeft u veel keuze. In onze categorie buisframes vindt u het beste frame voor elke schaarwagen

Opslag uitvaartcentrum

Uitvaartkisten nemen veel ruimte in beslag in uw uitvaartcentrum. Wilt u zo efficiënt mogelijk omgaan met de ruimte voor opslag in uw uitvaartcentrum? Bekijk ons kistenrek dat is gemaakt van kunststof. Wij hebben deze flexibele opslag voor kisten speciaal ontwikkeld op basis van onze ervaring in uitvaartcentra en crematoria. U kunt de kist zonder te tillen of zwaar te duwen op de mobiele opslag plaatsen. U kunt deze kistenopslag eenvoudig verplaatsen dankzij de zes geremde wielen.

Wilt u advies over het transport in uw uitvaartcentrum?  Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.