Vragen? 036 - 529 05 75

Cosmetische verzorgingsartikelen

Zoekt u make-up voor de verzorging van een overledene? Het opmaken van een overledene is een van de onderdelen van de verzorging. Met make-up voor een overledene maakt u het gezicht toonbaar voor de opbaring.

Productcategorieën

Make-up voor een overledene bestaat uit twee soorten. De basis make-up en restauratieve make-up voor het opmaken van een overledene. In ons assortiment vindt u een basis make-up tas  Onmisbaar voor iedereen die werkt als verzorger van overledenen. Alle basis make-up zit in een stevige tas die u makkelijk kunt vervoeren. Daardoor is de basis make-up set ook geschikt als u een overledene op locatie wilt verzorgen. Alle artikelen zijn tevens los bij te bestellen.

Tip: heeft u vragen over het opmaken van een overledene? Neem contact met ons op, onze specialisten geven kosteloos advies.

Opmaken overledene

Voor het opmaken van een overledene kunt u daarnaast gebruik maken van restauratieve make-up. In ons assortiment vindt u diverse soorten make up. Met onze Restauratieve wax kunt u delen van het gezicht of het lichaam van de overledene restaureren. De wax heeft een natuurlijke kleur. Als u alleen kleur wilt aanbrengen kunt u de Softouch of de airbrush make-up gebruiken.

Veel reguliere make-up producten zijn niet geschikt voor de huid van een overledene. Vraag daarom altijd advies als u twijfelt of een product wel of niet geschikt is. Wij zijn specialist in postmortale make-up en we delen onze kennis graag met u.

Vragen over make up voor een overledene of wilt u een bestelling plaatsen? Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.