Vragen? 036 - 529 05 75

Handschoenen

Onze handschoenen zijn veelal van nitril en poedervrij. U kunt een keuze maken uit verschillende kleuren en maten. Tevens hebben wij handschoenen met een lange manchet in diverse maten.

 

Handschoenen in verschillende maten

Bent u op zoek naar nitril handschoenen voor uw beroep als uitvaartverzorger? U kunt deze bij ons gemakkelijk en snel bestellen via de webshop. Omdat u als uitvaartverzorger om hygiënische redenen vaak handschoenen moet dragen hebben wij een groot en divers assortiment voor u in verschillende maten.

Vaak vragen uw handen bij veelvuldig gebruik van handschoenen wel om een extra verzorgende créme. U kunt een hydraterende créme vinden in de categorie handdesinfectie en handverzorging.

Voor een optimale bescherming kunt u ook eens kijken bij onze andere producten voor uw persoonlijke bescherming.

Nitril handschoenen

Nitril handschoenen zijn latexvrije en poedervrije handschoenen. Ze zijn gemakkelijk aan te trekken en voorzien van een fijne elasticiteit.

Doosje 100 stuks handschoenen

De handschoenen zitten veelal verpakt in een handig doosje van 100 stuks. Wilt u liever een omverpakking? Bestel dan een overdoos van 10 doosjes.

Heeft u vragen over onze handschoenen?

Bel ons op telefoonnummer 036 -5290575 (Almere) of 0416--692203 (Veen), stuur een e-mail naainfo@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier.
We horen graag van u!