Vragen? 036 - 529 05 75

Condoleancemappen

Als u zoekt naar artikelen voor de condoleance dan heeft u in onze webshop veel keuze. Bij de condoleance in uw uitvaartcentrum of crematorium gebruikt u onder andere condoleancemappen. U kunt kiezen uit diverse mappen in verschillende maten en kleuren.

Productcategorieën

Belangstellenden van de uitvaart kunnen de nabestaanden condoleren tijdens de condoleance. Als uitvaartverzorger ontzorgt u de nabestaanden en helpt u bij de organisatie daarvan. Wij hebben diverse artikelen waarmee u de gelegenheid kunt aankleden. Denk daarbij aan condoleancemappen en bijvoorbeeld onze rememberbox.

Condoleancemappen in diverse stijlen

De condoleance wordt tegenwoordig anders ingevuld dan vroeger. Families kozen vroeger vaak voor een heel sobere invulling. Tegenwoordig komt er veel meer bij kijken. Nabestaanden kiezen bijvoorbeeld voor een bijeenkomst met een borrel en hapjes. Als uitvaartverzorger zult u merken dat de aankleding van de ruimte waar de condoleance wordt gehouden belangrijker is geworden. De sobere ruimte maakt plaats voor een modern ingerichte condoleanceruimte.

Familie en vrienden wonen ook steeds vaker ver uit elkaar. We spreken elkaar regelmatig via sociale media. De momenten dat families en vrienden elkaar allemaal tegelijk fysiek zien zijn spaarzamer geworden. Daarom voelt de condoleance ook steeds vaker als een soort reünie waar mensen echt even de tijd willen voor elkaar. De belangstellenden en de nabestaanden van de uitvaart halen herinneringen op. Dat alles steeds vaker tijdens een borrel in plaats van aan de koffietafel.

Alle belangstellenden kunnen tijdens de condoleance ook rustig de tijd nemen om een boodschap op te schrijven voor de nabestaanden. Als uitvaartverzorger kunt u op meerdere plekken condoleancemappen klaarleggen. Nabestaanden lezen de condoleances vaak in de eerste dagen na de uitvaart. Na verloop van tijd slaan veel mensen de mappen nog eens open om herinneringen op te halen aan het afscheid. Dat is het moment waarop u als uitvaartondernemer weer in beeld kunt komen bij de nabestaanden. Laat uw condoleancemappen voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. Nabestaanden vergeten op die manier niet dat u de uitvaart naar volle tevredenheid heeft verzorgd. Zo vergroot u de kans dat nabestaanden u ook in de toekomst zullen benaderen als ze een uitvaart moeten regelen.

 U kunt de condoleancemappen aanpassen aan de stijl en de wensen van de familie die u bijstaat. U kunt bijvoorbeeld kijken naar een gepersonaliseerde map.

Berichtjes condoleance in een box

Zoekt u een alternatief voor de condoleancemap? Kijk dan eens naar onze memory box. U kunt de boxen op een paar centrale plekken neerzetten. Op de tafels waar mensen aan zitten legt u een stapeltje condoleancekaarten neer met een paar pennen. De nabestaanden kunnen dan in alle rust een boodschap opschrijven op het kaartje. Wanneer ze vertrekken kunnen ze het kaartje in de box achterlaten. De memory box helpt u bovendien om rijen te voorkomen. Dat kunt u doen door de familie te adviseren om al een condoleancekaartje mee te sturen met de rouwbrief. De genodigden kunnen dan thuis alvast een boodschap opschrijven.

Heeft u vragen over onze artikelen voor de condoleance? Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van u.