Vragen? 036 - 529 05 75

Draagbare en verrijdbare koelingen uitvaart

U kunt onze verrijdbare koelingen voor de uitvaart makkelijk verplaatsen. Dat is praktisch wanneer u bijvoorbeeld de indeling van de opbaarkamer net even anders wilt neerzetten voor een familie. De verrijdbare koeling is een van de koelingen die u nodig heeft in uw uitvaartcentrum.

Tip: met een verrijdbare koeling voor een uitvaart kunt u heel eenvoudig en snel een andere indeling maken in uw aula of opbaarkamer.

De verrijdbare koelingen voor een uitvaart kunt u gebruiken voor het opbaren van de overledene in een kist of op een opbaarplank. In ons assortiment verrijdbare koelingen kunt u kiezen voor opbaarfaciliteiten voor volwassenen of voor kinderen.

De kistkoeling 180 kunt u gebruiken voor kistopbaringen. Deze verrijdbare mobiele koeling voor de uitvaart kunnen wij voor u voorzien van een klittenbandrok.  

Keuze verrijdbare koelingen uitvaart kinderen

Zoekt u een verrijdbare uitvaart koeling voor de opbaring van een kind? Op onze kinderkist koeling kunt u een klein kistje koelen. Wij kunnen deze kinderkoeling voorzien van een draperie waardoor de koeling zelf niet zichtbaar is voor de nabestaanden.

Voor advies op maat over een verrijdbare koeling kunt u ons altijd bereiken. Bel ons op telefoonnummer 036-52 90 575, stuur een e-mail naar info@hesselmans.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!