Vragen? 036 - 529 05 75

Geurbestrijding

Tijdens het ontbindingsproces ontstaan er vervelende geuren in de ruimte waar de overledene ligt opgebaard. U wilt niet dat nabestaanden een onaangename geur ervaren tijdens de opbaring. Gebruik onze producten voor geurbestrijding van een overledene.

 

Lijkengeur ontstaat door de ontbindingsprocessen in de overledene. Hierbij komen geuren vrij. Zorg voor geurbestrijding bij de overledene om dit te voorkomen. Met onze producten voor geurbestrijding neutraliseert u de vrijgekomen lucht. Dat zorgt ervoor dat zowel u als de nabestaanden een aangename geur waarnemen tijdens de opbaring. 

In ons brede assortiment geurbestrijding vindt u de beste producten speciaal gericht op de geurbestrijding bij de overledene. Maak gebruik van onze geursprays, geurkorrels, geurfilters en neusplugs. 

Tip: wilt u advies over geurbestrijding bij de overledene? Bel onze specialisten voor kosteloos advies op maat.

Materialen voor geurbestrijding overledene

Onze handige spuitflacon met geurspray Neutrolene werkt neutraliserend. Daarnaast geeft de Neutrolene ook een verfrissende lucht. Spuit wat Neutrolene in de ruimte waar de overledene ligt opgebaard. Gebruik de Neutrolene ook op uw brancard, in de rouwauto of op uw materialen in de verzorgingsruimte.

Plaats een geurfilter in de kist voor extra geurbestrijding van de overledene. Het geurfilter neutraliseert en voorkomt op die manier ongewenste geurtjes. Onze geurfilters zijn biologisch afbreekbaar. Vermeng één deel Aromask Gel met drie delen water om geuren te verdrijven. Is er sprake van veel geuroverlast? Gebruik de Aromask Gel dan zonder deze te verdunnen met water.

Gebruik de neusplug als er bij de verzorging van de overledene veel geuren vrijkomen. De neusplug vermindert onaangename geuren zonder dat u minder lucht inademt.

Vragen over geurbestrijding van een overledene? Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.