Vragen? 036 - 529 05 75

Verzorgingsartikelen overledene

Zoekt u artikelen voor de verzorging van een overledene? Bij ons vindt u het beste assortiment met benodigdheden voor de verzorging na overlijden. Van artikelen voor de persoonlijke bescherming tot alle materialen voor punctie en afzuigen.

Productcategorieën

U heeft diverse materialen nodig bij de verzorging van een overledene. Wij hebben alle materialen voor zowel de overledene als voor uzelf en het onderhoud van uw uitvaartcentrum. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld producten voor uw persoonlijke bescherming. Daarnaast hebben we diverse middelen voor desinfectie. We zijn al meer dan dertig jaar specialist in uitvaartverzorging, daarom weten we welke producten u het beste kunt gebruikten. Wilt u extra advies? Neem dan contact met ons op.

Absorptie. Lichaamsverzorging, desinfectie en andere artikelen

Zoekt u materialen voor de absorptie van een overledene? U vindt bij ons alle materialen voor het stelpen van bloedingen en het stoppen van geur en vocht. Gebruik absorptie materialen ook om te voorkomen dat er lekkagevlekken ontstaan in de vloerbedekking onder de kist.

Als uitvaartverzorger werkt u zowel in uw eigen verzorgingsruimte als op locatie. Wij hebben in onze categorie lichaamsverzorging een volledig professionele verzorgingskoffer. U kunt deze verzorgingskoffer heel eenvoudig vervoeren.  Bij de lichaamsverzorgingsartikelen vindt u ook de maagpompen waarmee u lichaamsvloeistoffen kunt afzuigen. Daarnaast kunt u er ook kiezen uit diverse wegwerplakens, wegwerphanddoeken en wegwerpwashandjes. Verder kunt u er ook artikelen vinden om doorligwonden en blaren uit te drogen.

Voor het vastzetten van een gebitsprothese of een kunstgebit kunt gebruik maken van kleefpasta. Deze kleefpasta is een van de vele benodigdheden die wij bieden voor de gezichtsverzorging van de overledene.Als u op zoek bent naar instrumenten voor de verzorging dan vindt u bij ons de beste materialen.

Bent u op zoek naar basis make-up of restauratieve make-up voor verzorging van een overledene? Bekijk onze make-up artikelen voor de verzorging. U vindt er de beste producten voor diverse toepassingen.

Tip: gebruik niet zomaar reguliere make-up producten omdat deze vaak niet geschikt zijn voor de huid van een overledene. Neem contact op met onze specialisten voor gratis advies.

In onze webshop kunt u diverse artikelen voor de handverzorging van een overledene bestellen. U vindt er onder ander camouflagespray, handcrème en een complete manicureset. Voor de haarverzorging vindt u bij ons zowel shampoo voor gebruik met water als droogshampoo. Met droogshampoo kunt u de haren van de overledene wassen zonder water te gebruiken. Bij de verzorging van een overledene kunt u ook gebruik maken van watten.

Als u zoekt naar kin- en ledemaatsteunen dan vindt u bij ons diverse producten. U zal soms ook wonden moeten verzorgen. Kijk in onze categorie wondverzorging. voor alle producten die u daarbij kunt gebruiken. U vindt hier onder andere diverse soorten lijm, hechtmaterialen en verband voor de verzorging na overlijden.

Desinfectie bij verzorging overledene

Voor de beste en meest effectieve middelen voor desinfectie vindt u alles in onze webshop. Met onze artikelen voor geurbestrijding voorkomt u dat er nare luchtjes waarneembaar zijn. Kijk voor hoezen en bodybags in de categorie hoezen overledene.

Advies of extra informatie over benodigdheden voor de verzorging van een overledene ontvangen? Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.