Grootste uitvaartmagazijn van Nederland

In onze magazijnen vindt u verzorgingsartikelen ten behoeve van overledenen, kaarsen, kandelaren, schaarwagens, koelingen en nog veel meer artikelen omtrent uitvaarten. Wij beschikken over 2 magazijnen in Almere en in Veen (Noord-Brabant). Door onze grote voorraad kunnen wij u goed van dienst zijn en een snelle levering bieden.

Voor alle voorraadartikelen geldt; Vandaag voor 13.00 uur besteld, morgen in huis!

Koelingen

Hesselmans & Van Willegen is een expert op het gebied van koelingen. Wij plaatsen koelcellen op locatie en ontwikkelen mobiele koelingen. Zo hebben wij in 2015 de lichtste mobiele koeling op de markt gebracht. De kunststof multikoeler! Steeds meer RVS koelingen worden vervangen door deze moderne en praktische koeling.

Onderhoud koelingen, hefwagens & brancards

Naast het leveren van al uw uitvaartapparatuur, bieden wij ook het onderhoud van uw mobiele koelingen, koelcellen, hefwagens, schaarwagens en brancards.

Heeft u problemen? Neem contact op met 036-5290575 of plan een afspraak in met een van onze salesmanagers om een onderhoudsplan op te stellen voor al uw uitvaartapparatuur.

Verzorgingsartikelen

Als professional wilt u kwalitatieve laatste zorg bieden. Met meer dan 80 jaar ervaring kunnen wij u uitgebreid adviseren op het gebied van verzorgingsartikelen. Denk aan geurbestrijding, cosmetica, beschermkleding, ontsmetting van overledenen. Door onze grote voorraad kunnen wij u snelle levering bieden vanuit 2 locaties in Nederland. Heeft u een probleem of vraag? Wij adviseren en denken graag met u mee.

Thanatopraxie benodigdheden

Wij zijn trotse dealer van het Engelse merk Dodge. Dé expert op het gebied van thanatopraxie. In combinatie met de vakkundige adviseurs van Dodge en de bijhorende kwalitatieve producten, kunnen wij u voorzien van al uw vloeistoffen en gereedschap.

Interieur & Inrichting

Gaat u een uitvaartcentrum, crematorium of mortuarium inrichten? Wij kunnen van A tot Z met u meedenken. Wij plaatsen koelcellen, richten complete uitvaartcentra en aula’s in en beschikken over alle mortuariumartikelen. Samen met u of met uw architect maken wij een plan. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat het u uiteindelijk aan niets ontbreekt in uw nieuwe uitvaartruimte.

2 showrooms in Nederland

Bent u uitvaartverzorger of wilt u gaan starten? Inspiratie opdoen en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen is belangrijk. Hesselmans & Van Willegen beschikt over 2 showrooms in Nederland. Wij zijn gevestigd in Veen, Noord-Brabant en in Almere.

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Wij zijn alle werkdagen geopend van 08.30 – 17.00 uur.