Vragen? 036 - 529 05 75

Bloemenstandaards

Vind de mooiste meubels voor uw uitvaartcentrum in ons uitgebreide assortiment. Met ons meubilair kunt u uw uitvaartcentrum naar eigen wens en stijl inrichten. Wilt u maatwerk? Ook dat kunnen we leveren. Onze specialisten kunnen samen met u een ontwerp maken voor de inrichting van uw uitvaartcentrum.

Tip: zorg dat u voldoende bloementafels heeft. U kunt dan makkelijk extra bloementafels plaatsen in de opbaarkamer als er veel belangstellenden met bloemen langskomen.

Zoekt u meubels voor uw uitvaartcentrum? Kijk rond in ons assortiment met stijlvol en praktisch meubilair. U kunt de bloemen die nabestaanden meebrengen plaatsen op speciaal ontworpen bloementafels. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze aluminium bloementafel. Deze bloementafel plaatst u aan beide kanten van de kist. Op het bovenste deel kunt u bloemen plaatsen of bijvoorbeeld een fotolijst met een foto van de overleden. Op het ronde plateau kunnen de nabestaanden eveneens items plaatsen. De aluminium bloementafel is heel eenvoudig te demonteren. U kunt deze bloementafels ook heel goed gebruiken voor een thuisopbaring.

Meubels voor uw uitvaartcentrum kiezen

In ons assortiment meubels voor het uitvaartcentrum vindt u bovendien diverse opbaarmeubels. U kunt kiezen voor opbaarmeubels met en zonder vaste koelplaat. Bent u op zoek naar een multifunctioneel opbaarbed? Ons opbaarbed is geschikt voor een opbaring in uw uitvaartcentrum. U kunt dit bed eveneens gebruiken voor een opbaring op locatie. Het opbaarbed is gemaakt van imitatieleer, dus u kunt het heel eenvoudig onderhouden. 

Wilt u advies op maat over de mooiste meubels voor uw uitvaartcentrum?  Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.