Vragen? 036 - 529 05 75

Persoonlijke bescherming

Uw persoonlijke bescherming tijdens de verzorging van de overledene is belangrijk om hygiënisch en veilig te kunnen werken. Bij de verzorging van de overledene kunnen er vloeistoffen vrijkomen die op uw handen, gezicht of kleding terecht komen. Daarbij kunnen ook bacteriën vrijkomen. U kunt dus het beste beschermende kleding dragen. In onze productcategorie persoonlijke bescherming bij overlijden vindt u alles wat u nodig heeft.

Productcategorieën

Complete persoonlijke bescherming

Bent u op zoek naar een complete persoonlijke bescherming voor uw beroep als uitvaartverzorger?
U kunt deze bij ons gemakkelijk en snel bestellen via de webshop. Omdat u als uitvaartverzorger om hygiënische redenen vaak bescherming moet dragen hebben wij een groot en divers assortiment voor u.

Bij de verzorging van een overledene komt u in contact met lichaamsvloeistoffen. Zorg er daarom voor dat u altijd op een veilige manier werkt. In ons assortiment vindt u alle producten die u beschermen. Van overschoenen tot een beschermende overall.

Persoonlijke bescherming bij overlijden

Bij het verzorgen van een overledene draagt u doorgaans beschermende handschoenen. In ons assortiment vindt u diverse disposable handschoenen of wegwerp handschoenen.

Vaak vragen uw handen bij veelvuldig gebruik van handschoenen om een extra verzorgende créme. U kunt een hydraterende créme vinden in de categorie handdesinfectie en handverzorging.

Draag een overall om uw kleding optimaal te beschermen.
Om bezoekers of nabestaanden te ontvangen in de verzorgingsruimte, gebruikt u onze bezoekersjas of isolatieschort. De bezoekersjas is waterafstotend en is voor eenmalig gebruik.

U kunt uw mond en ogen beschermen door gebruik van een gezichtsmasker of een veiligheidsbril. Gebruik overschoenen of overlaarzen om ze mooi te houden en te beschermen tegen bacteriën.

In onze productcategorie persoonlijke bescherming vindt u ook mondmaskers. Deze zijn verkrijgbaar met en zonder filters. Vraag onze specialisten gerust welk mondmasker de beste persoonlijke bescherming bij overlijden biedt.

Heeft u vragen over onze artikelen voor persoonlijke bescherming?

Bel ons op telefoonnummer 036-52 90 575, stuur een e-mail naar info@hesselmans.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!