Vragen? 036 - 529 05 75

Persoonlijke bescherming

Persoonlijke bescherming bij de overledene is heel belangrijk om hygiënisch en veilig te kunnen werken. Bij de verzorging van de overledene kunnen er vloeistoffen vrijkomen die op uw handen, gezicht of kleding terecht komen. Daarbij kunnen ook bacteriën vrijkomen, dus u kunt het beste beschermende kleding dragen. In onze productcategorie persoonlijke bescherming bij overlijden vindt u alles wat u nodig heeft.

Productcategorieën

Bij de verzorging van een overledene komt u in contact met lichaamsvloeistoffen. Zorg er daarom voor dat u altijd op een veilige manier werkt. In ons assortiment vindt u alle producten die u beschermen. Van overschoenen tot een beschermende overall.

Tip: gebruik beschermende materialen om uw kleding en schoenen mooi en hygiënisch te houden.

Persoonlijke bescherming bij overlijden

Bij het verzorgen van een overledene draagt u doorgaans beschermende handschoenen. In ons assortiment vindt u diverse disposable handschoenen. U kunt kiezen uit handschoenen die zijn gemaakt van nitril, latex of polyvinyl. In ons assortiment vindt u ook de meer duurzame biologisch afbreekbare handschoenen .

Draag een overall om uw kleding optimaal te beschermen. Voor bezoekers of nabestaanden van de verzorgingsruimte gebruikt u onze bezoekersjas. De bezoekersjas is waterafstotend en is voor eenmalig gebruik.

U kunt uw mond en ogen te beschermen door een gezichtsmasker of een veiligheidsbril te dragen. Gebruik overschoenen of overlaarzen om ze mooi te houden en te beschermen tegen bacteriën.

In onze productcategorie persoonlijke bescherming overledene vindt u ook mondmaskers. Deze zijn verkrijgbaar met en zonder filters. Vraag onze specialisten gerust welk mondmasker de beste persoonlijke bescherming bij overlijden biedt.

Vragen over persoonlijke bescherming bij de overledene? Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.