Vragen? 036 - 529 05 75

Hefwagens, Sectietafels & Rekken

Bent u op zoek naar hefwagens of sectietafels voor uw uitvaartcentrum of crematorium? U vindt in onze webshop wagens en tafels van de hoogste kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn de wagens helemaal op maat gemaakt voor het verzorgen van overledenen.

Productcategorieën

In ons assortiment met hefwagens kunt u kiezen uit elektrische en handbediende wagens. Al onze hefwagens laten wij produceren in Engeland bij Leec Ltd. Deze producent levert al decennia de hoogste kwaliteit. Onze monteurs hebben allemaal een training doorlopen bij Leec Ltd in Engeland. Daardoor kunnen wij hoogwaardig onderhoud leveren.

Tip: met een volledig elektrische wagen kunt u een overledene verplaatsen zonder hulp van een collega.

U kunt onze hefwagens gebruiken voor het verplaatsen van overledenen in uw uitvaartcentrum of crematorium. Met onze hefwagens kunt de overledene zonder zelf te tillen in de koeling plaatsen. Het is ook mogelijk om een overledene op een sectieblad te verplaatsen met een hefwagen. Deze wagen kunt u ook gebruiken voor het invoeren van de kist met de overledene in de crematieoven. Wij kunnen u adviseren welke wagen het beste geschikt is voor het invoeren in uw crematieoven.

Zoekt u een hefwagen die u volledige met de hand kunt bedienen? Bekijk dan onze hefwagen met rollenbaan  Met deze wagen kunt u zowel kisten als sectiebladen verplaatsen. U kunt de wagen laten zakken naar 39 centimeter en laten heffen tot een hoogte van 178 centimeter.

Als u overledenen volledig elektrisch wilt verplaatsen kunt u kiezen voor onze elektrisch aangedreven hefwagen. Deze wagen kan niet alleen elektrisch heffen en dalen. U kunt de wagen ook elektrisch laten rijden. Zo kunt u een overledene helemaal alleen verplaatsen zonder dat het u fysieke kracht kost. Deze wagen kan heffen tot een hoogte van 195 centimeter. De wagen kan indien gewenst ook voorzien worden van een elektrische invoerrol. Daarmee kunt u de kist met de overledene in bijvoorbeeld de koeling rollen.

Verzorgingstafel overledene

Bent u op zoek naar een verzorgings- of sectietafel? Wij hebben de beste tafels die helemaal ontworpen zijn voor het verzorgen van een overledene. U kunt bij het kiezen van een sectietafel kiezen voor een tafel die u in hoogte kunt verstellen. Het is voor uw rug en knieën beter om te kunnen werken op de voor u juiste hoogte. Omdat de ideale werkhoogte verschilt hebben wij tafels die u zelf kunt verstellen.

Wilt u een nette tafel van de hoogste kwaliteit? Bekijk dan onze vaste verzorgingstafel. U kunt deze tafel met uw voeten aan beide zijden in hoogte verstellen. De tafel is volledig van RVS zodat u hem eenvoudig kunt schoonmaken.

Tip: kies voor mobiele sectietafel als u de verzorgingstafel wilt kunnen verplaatsen in de verzorgingsruimte.

Wilt u een demonstratie van onze hefwagens of sectietafels? Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.