Vragen? 036 - 529 05 75

Scharen & Pincetten

In ons uitgebreide assortiment met scharen en pincetten vindt u alles wat u op dit gebied nodig heeft voor het verzorgen van een overledene. Welke materialen u nodig heeft bij de verzorging is afhankelijk van de situatie. Voor iedere laatste verzorging hebben wij de beste instrumenten.

Gebruik onze scharen en pincetten voor de verzorging van een overledene om professioneel en piëteitsvol te werken. Met de juiste instrumenten kunt u een verzorging optimaal uitvoeren en kunnen nabestaanden op een waardige manier afscheid nemen van de overleden persoon.

Diverse scharen overledenenzorg

Ons assortiment bestaat uit chirurgische scharen en verbandscharen. De chirurgische scharen zijn vervaardigd uit roestvrijstaal en zijn zowel geschikt voor het doorknippen van weefsel als hechtingen. Voor het bijknippen of op maat knippen van verband of pleisters adviseren wij u een verbandschaar te gebruiken.

Het gebruik van pincetten tijdens de laatste zorg

Tijdens de laatste zorg is een pincet onmisbaar. Naast het verwijderen van overtollige haartjes, wordt de pincet ook gebruikt voor het toedienen van zwelvezel en fluffstroken. In ons assortiment zijn diverse afmetingen te vinden.

Tip: weet u niet precies welke instrumenten u nodig heeft voor de verzorging van de overledene? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Bel ons op telefoonnummer 036-52 90 575, stuur een e-mail naar info@hesselmans.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!