Vragen? 036 - 529 05 75

Kandelaars & Kaarsen

Met kaarsen in uw uitvaartcentrum creëert u een passende sfeer. Net als bijvoorbeeld muziek dragen kaarsen aan de waardige sfeer voor de opbaring in het uitvaartcentrum. Als u kaarsen uitzoekt kunt u rekening houden met uw eigen voorkeuren. Wilt u een traditionele kaars in een specifiek formaat? Bent u op zoek naar brandveilige kaarsen? U vindt ze allemaal in ons uitgebreide assortiment met kaarsen en kaarsenhouders voor uw uitvaartcentrum.

Tip: kaarsen zijn onbeperkt houdbaar en nemen weinig ruimte in beslag. Zorg dat u voldoende kaarsen in uw uitvaartcentrum heeft. Op die manier kunt altijd kaarsen branden als nabestaanden afscheid komen nemen.

U kunt een elektrische waxkaars gebruiken als alternatief voor de traditionele kaars. Als u deze elektrische kaars gebruikt wordt de opbaarkamer niet verwarmd. U kunt ze bedienen met de afstandsbediening.

Zoekt u navulling voor uw kaarsen? Onze heliotron kaarsen walmen niet. Daarnaast zijn ze ook geurloos en branden ze gelijkmatig. U kunt de heliotron kaarsenhouders voor het uitvaartcentrum vullen met de navulling. Deze kaarsmantels zijn onbreekbaar en krasvast. Bestel de meest voorkomende afmetingen hier in de webshop. Wilt u een afwijkende maat? Wij kunnen de kaarsen voor uw uitvaartcentrum leveren in welk formaat u maar wilt.

Kaarsenhouders uitvaartcentrum

Bekijk ons uitgebreide assortiment met stijlvolle kaarsenhouders. Als u kaarsen naast de kist met de overledene wilt plaatsen kunt u onder andere kiezen voor onze driepoot kandelaar. U kunt deze kandelaar bestellen in elke kleur die u wilt.

De kandelaar HPL kunt u plaatsen rond de kist in bijvoorbeeld de aula van het uitvaartcentrum. Deze kandelaar kunt u vullen met onze heliotron navulling.

Wilt u advies over kaarsen of kaarsenhouders voor uw uitvaartcentrum?

Bel ons op telefoonnummer 036-52 90 575, stuur een e-mail naar info@hesselmans.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!

Kaarsen bij een uitvaart 

Er zijn diverse mogelijkheden om een waardige sfeer te creëren tijdens een uitvaart en tijdens een opbaring in uw uitvaartcentrum. Muziek en bloemen doen al heel veel, maar ook kaarsen dragen in belangrijke mate hier aan bij. Als uitvaartcentrum is het daarom noodzakelijk om een voorraad kaarsen aan te houden, zodat u opgebrande kaarsen snel kunt vervangen. Dit is namelijk erg belangrijk. U wilt immers volwaardige kaarsen tijdens de opbaring en uitvaart gebruiken. Met de huidige technieken, hoeft u tegenwoordig niet meer te kiezen voor echte kaarsen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor elektrische kaarsen bij een uitvaart.

Heliotron kaarsen bij een uitvaart zijn uitermate geschikt

Wanneer u kaarsen wilt branden tijdens een opbaring of uitvaart, dan zijn er enkele eisen. De kaarsen moeten een constante vlam hebben, niet lekken en uiteraard stabiel staan. Heliotron kaarsen voldoen aan deze eisen. Hierdoor zijn deze kaarsen voor een uitvaart zeer geschikt. Heliotron kaarsen bestaan uit diverse onderdelen. Ten eerste de kaarsmantel die er als een echte kaars uitziet, maar nooit opbrandt. Van binnen is de kaarsmantel hol en hier komt de uitneembare vulling in. Deze vulling bestaat in de kern uit vloeibare was en is morsbestendig. Wanneer de vulling leeg is, plaatst u een nieuwe vulling en gebruikt u de kaars weer voor vele uren. 

Kaarsen voor de uitvaart bestelt u bij Hesselmans & Van Willegen

Steeds vaker kiezen uitvaartcentra voor duurzame kaarsen, zoals elektrische kaarsen en Heliotron kaarsen. Hiermee heeft u de garantie van een langere brandduur, zonder dat de kaars tot een stomp opbrandt. Ook om praktische redenen wordt er niet altijd meer voor echt kaarsen gekozen. Kaarsen geven namelijk warmte af en u wilt het rondom de kist zo koel mogelijk houden. Voor kaarsen bent u altijd welkom in de webshop van Hesselmans & Van Willegen. Bestel altijd voldoende kaarsen, zodat u nooit onverwachts zonder zit. Meestal leveren wij binnen een dag en bovendien gratis bij een bestelbedrag vanaf € 150,-. Heeft u specifieke wensen rondom kaarsen? Neem dan contact met ons op, dan bekijken we wat er mogelijk is. 

 

 

Lees minder Lees meer