Vragen? 036 - 529 05 75

Kandelaars & Kaarsen

Met kaarsen in uw uitvaartcentrum creëert u een passende sfeer. Net als bijvoorbeeld muziek dragen kaarsen aan de waardige sfeer voor de opbaring in het uitvaartcentrum. Als u kaarsen uitzoekt kunt u rekening houden met uw eigen voorkeuren. Wilt u een traditionele kaars in een specifiek formaat? Bent u op zoek naar brandveilige kaarsen? U vindt ze allemaal in ons uitgebreide assortiment met kaarsen en kaarsenhouders voor uw uitvaartcentrum.

Tip: kaarsen zijn onbeperkt houdbaar en nemen weinig ruimte in beslag. Zorg dat u voldoende kaarsen in uw uitvaartcentrum heeft. Op die manier kunt altijd kaarsen branden als nabestaanden afscheid komen nemen.

U kunt een elektrische waxkaars gebruiken als alternatief voor de traditionele kaars. Als u deze elektrische kaars gebruikt wordt de opbaarkamer niet verwarmd. U kunt ze bedienen met de afstandsbediening.

Zoekt u navulling voor uw kaarsen? Onze heliotron kaarsen walmen niet. Daarnaast zijn ze ook geurloos en branden ze gelijkmatig. U kunt de heliotron kaarsenhouders voor het uitvaartcentrum vullen met de navulling. Deze kaarsmantels zijn onbreekbaar en krasvast. Bestel de meest voorkomende afmetingen hier in de webshop. Wilt u een afwijkende maat? Wij kunnen de kaarsen voor uw uitvaartcentrum leveren in welk formaat u maar wilt.

Kaarsenhouders uitvaartcentrum

Bekijk ons uitgebreide assortiment met stijlvolle kaarsenhouders. Als u kaarsen naast de kist met de overledene wilt plaatsen kunt u onder andere kiezen voor onze driepoot kandelaar. U kunt deze kandelaar bestellen in elke kleur die u wilt.

De kandelaar HPL kunt u plaatsen rond de kist in bijvoorbeeld de aula van het uitvaartcentrum. Deze kandelaar kunt u vullen met onze heliotron navulling.

Wilt u advies over kaarsen of kaarsenhouders voor uw uitvaartcentrum? Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.