Vragen? 036 - 529 05 75

Reinigen & Desinfectie

De desinfectie van uw verzorgingsruimte en van de overledene zijn belangrijk om veilig te kunnen werken. In ons assortiment hebben we voor elke desinfectie de beste producten. Als u uw verzorgingsruimte en uw materialen goed desinfecteert voorkomt u dat kleine organismen blijven leven en zich kunnen vermeerderen en verspreiden.

Wilt u zorgen voor goede desinfectie na de verzorging? Reinig dan grondig. Al het vuil, bijvoorbeeld lichaamsvocht of bloed, haalt u weg met wat water en schoonmaakmiddel. Daarna kunt u beginnen met de daadwerkelijke desinfectie. U maakt daarbij voor een gegarandeerd hygiënisch en veilig resultaat gebruik van onze desinfectiemiddelen.

Tip: Begin met het reinigen van de vervuilde ondergrond of de materialen. Daarna gebruikt u desinfectiemiddelen om kleine organismen te doden. 

Middelen voor desinfectie overledene

Voorkomen dat bacteriën zich via de overledene verspreiden? Maak gebruik van middelen voor desinfectie van de overledene. Gebruik bijvoorbeeld onze Dis-spray. Spuit de vloeistof voor het beste resultaat in de holtes van de overledene (mond, neus, oren en genitaliën).

Voor het reinigen en ontsmetten van muren en vloeren vindt u diverse producten die u vermengt met water. Voor uw persoonlijke hygiëne en het ontsmetten van uw handen hebben we verschillende artikelen. Kies bijvoorbeeld voor handalcohol of maak gebruik van onze ontsmettingsdoekjes. Deze producten zijn bovendien geschikt voor de verzorging op locatie, omdat er geen water voor nodig is. Onze Handgel Pocketmodel is voorzien van een knijper die u eenvoudig bevestigt aan uw kleding.

Als u meer wilt weten over desinfectie van een overledene en de verzorgingsruimte, neem dan contact op met ons. Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.