Vragen? 036 - 529 05 75

Brancards

Bent u op zoek naar producten voor het overbrengen van een overledene? Voor de overbrenging wilt u gebruik maken van piëteitsvolle producten. Wij hebben dertig jaar ervaring met het overbrengen van overledenen. In ons assortiment vindt u kwalitatief hoogwaardige producten die u ook bij families thuis kunt gebruiken.

Productcategorieën

Bij de overbrenging van een overledene maakt u gebruik van verschillende producten en hulpmiddelen. In onze webshop vindt u diverse brancards voor de overbrenging op locatie. Wilt u niet zwaar meer tillen bij het verplaatsen van een overledene? Wij hebben verschillende soorten tilhulpen voor in uw verzorgingsruimte, evenals voor gebruik op locatie. Voor de laatste rit naar het graf kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze stijlvolle begraafplaatswagen.

Overledene overbrengen op brancard

Als u een overledene vanuit huis of een verzorgingshuis moet overbrengen kunt u gebruik maken van een brancard. Een brancard is wendbaarder dan een kist. Daarnaast is de brancard veel minder zwaar om te verplaatsen dan een kist met een overledene. Wanneer u een overledene vanuit een trappenhuis moet verplaatsen is een brancard vaak uw beste hulpmiddel. Moet u een overledene via een wenteltrap of bijvoorbeeld een steile smalle trap verplaatsen? Bekijk dan eens onze Bodypod. Hiermee kunt u de overledene verplaatsen vanaf plekken waar een brancard niet (of moeilijk) kan komen.

Voor de overbrenging van een overledene in een lift kunt gebruik maken van ons brancardonderstel Obese. U kunt bij deze brancard gebruik maken van de liftstand voor de overbrenging in een lift.

Tip: vraag bij de keuze de beste brancard voor uw bedrijf om advies aan onze specialisten. U kunt de brancards ook zelf testen in onze vestigingen in Almere of Veen. Wilt u dat wij een demonstatie geven bij op locatie? Neem dan contact met ons op, we adviseren u graag.

Minder belasting rug bij overbrenging

Als uitvaartverzorger weet u als geen ander dat het overbrengen van overledene zwaar kan zijn. Wij zijn dé specialist in producten die u helpen om een overledene te verplaatsen met een minimale tilbelasting. Kijk eens in ons assortiment tilhulp overledene en ontdek waarmee u uw werk minder zwaar kunt maken. Onze tilhulpen vergroten de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers.

Bent u opzoek naar een vervoermiddel voor de laatste rit vanaf de rouwauto naar het graf op een begraafplaats? Bekijk onze begraafplaatswagen. Met deze stijlvolle wagen kunnen nabestaanden hun dierbare zelf naar het graf brengen. De wagen rijdt heel soepel waardoor u hem heel soepel kunt verplaatsen. Dankzij de grote banden kunt u deze begraafplaatswagen ook inzetten om moeilijk begaanbare paden. 

Bent u opzoek naar een bijzonder rouwvoertuig voor een motorliefhebber? Bekijk onze uitvaartmotor.  

Overbrengen met een rouwstoet

Als u een rouwstoet bij elkaar wilt houden kunt u het beste gebruik maken van rouwvlaggen. U kunt de rouwvlaggen heel eenvoudig klemmen tussen het zijraam van de auto’s van belangstellenden die mee willen rijden in de rouwstoet. Wij hebben drie types rouwvlaggen.

In ons assortiment identificatie artikelen vindt u alles wat u nodig heeft voor een goede registratie en administratie van overledenen.

Wilt u meer informatie over onze artikelen voor de overbrenging van overledenen? Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.