Vragen? 036 - 529 05 75

Draperieën

Bent u op zoek naar een draperie voor uw schaarwagen en buisframe? In ons assortiment draperieën vindt u diverse stoffen en kleuren.

Door uw schaarwagen en buisframe te voorzien van een draperie zijn deze niet meer zichtbaar tijdens een opbaring of een uitvaartdienst. Draperieën zijn leverbaar in diverse afmetingen. Naast standaard leveren wij dit artikel ook speciaal voor de kinderbaarwagen.

Wasvoorschriften draperie

Een draperie kan in de wasmachine gewassen worden op 30 graden. Na het wassen adviseren wij u deze uit te hangen over de bijpassende schaarwagen en buisframe. Op deze manier blijft de draperie kreukvrij. Aan de binnenzijde van het product vindt u wielbescherming. Deze is bevestigd met klittenband en kunt u voorafgaand eenvoudig verwijderen.

Draagtas draperie

Bent u op zoek naar een manier om uw draperie te vervoeren? Door gebruik te maken van onze draagtas ateliergoederen, kunt u het product netjes opbergen en ook onopvallend naar binnen brengen bij een thuisopbaring.

Draperieën worden ook vaak gebruikt tijdens een uitvaartdienst. Als de kist niet gedragen wordt, kan deze op de schaarwagen vervoerd worden. Nabestaanden kunnen de kist begeleiden.

Hesselmans & Van Willegen beschikt over een eigen atelier. Daardoor is ook het leveren van maatwerk geen probleem. Heeft u al een schaarwagen? Wij maken de draperie speciaal voor uw artikelen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren over een draperie die past bij uw werkwijze.