Inspiratiepagina Hesselmans & Van Willegen

Vragen? 036 - 529 05 75

Afbeelding

Thuisopbaring - Sereen

Serene rust creëren 

Bij deze opbaring is er gekozen voor een natuurlijke en rustige uitstraling. Door gebruik te maken van natuurtinten wordt het een sereen geheel. Door de opbaarbak te combineren met een rustige stof, zoals deze crèmekleurige draperie wordt er rust bewaard in het geheel. De draperie staat op een schaarwagen, waardoor u hdeopbaring eenvoudig kunt verplaatsen. Door de opbaring te decoreren met kaarsen, pluimen en glazen flesjes krijg het een extra serene uitstraling.

Afbeelding

Thuisopbaring - Modern

Een opbaring persoonlijk maken

Een thuisopbaring is eenvoudig aan te passen aan een modern interieur. Door het gebruik van perspex producten, zoals schragen, bijzettafels en sierdeksels krijgt het geheel een moderne en sfeervolle uitstraling. Op de aluminium bijzettafels kunnen naast bloemen en kaarsen ook persoonlijke items van de overledene geplaatst worden, zoals een foto of iets typerends van de overleden persoon. Dit draagt bij aan een persoonlijk afscheid.

Afbeelding
Opbaring witte kist rouwscherm

Persoonlijke afscheid in huiselijke sfeer

Uitvaartdienst vanuit huis

Afscheid nemen in kleine kring is mogelijk in een huiskamer. De huiselijke sfeer en de eigen omgeving maakt een uitvaart nog persoonlijker. Door een lessenaar neer te zetten, kan de dienst vanuit huis gerealiseerd worden. De ruimte is aangekleed met planten, waxkaarsen, perspex schragen en een opbaarscherm. Dit scherm kan voorzien worden van alle opdrukken, bijvoorbeeld met een afbeelding van een lokaal natuurgebied.

Afbeelding
Kleurrijke opbaring thuisopbaring afscheid

Kleurrijke en natuurlijke opbaring

Spelen met kleur en natuurproducten

Bij deze thuisopbaring is er gekozen voor frisse kleuren en natuurlijke producten. De vuren kist is aangekleed met een groot boeket. Op de achtergrond zijn houten bijzettafels te vinden om het natuurlijke plaatje compleet te maken. De klittenbandrok is mintgroen, deze is strak om de kist bevestigd met een spanband, hierdoor kan de rok niet doorhangen en ontstaat er een strak geheel. De ruimte is afgesloten met een gepersonaliseerd rouwscherm.
Op de onderste afbeeldingen zijn droogbloemen te zien met een bijpassend lint, in dezelfde kleur als de elastiekrok.

Afbeelding
Opbaarscherm met afbeelding thuisopbaring uitvaartcentrum

Tal van mogelijkheden

Opbaring persoonlijk aankleden

Een opbaring kan zo persoonlijk mogelijk gemaakt worden. Door gebruik te maken van aluminium tafels kan de opbaring iedere keer een andere uitstraling krijgen. Er is hier gebruik gemaakt van de laatste trend, droogbloemen. Op de andere tafel staan waxkaarsen. De waxkaarsen lijken op echte kaarsen en zijn veilig om te gebruiken en te verplaatsen.