Vragen? 036 - 529 05 75

Dozen & Tassen

Bent u op zoek naar een chique opbergmethode voor de condoleancemap, linten, documenten of sieraden van de overledene? Ons assortiment dozen & tassen bevat diverse opbergboxen met een professionele uitstraling.

In de dagen tussen het overlijden en de dag van de uitvaart kunnen de nabestaanden de rememberbox extra persoonlijk maken. U kunt de nabestaanden inspireren hoe ze de rememberbox echt tot iets persoonlijks maken.

Tip: laat de nabestaanden de rememberbox extra persoonlijk maken met bijvoorbeeld gedichten, foto’s of de tekst van de rouwkaart.

Inhoud rememberbox

Wij leveren de rememberbox met twee kaarsjes die nabestaanden thuis kunnen branden. Op die manier kunnen ze even stil staan bij de overledene. U kunt de nabestaanden adviseren om wat persoonlijke items te bewaren in de rememberbox.

De condoleance memorybox box kan bij de condoleance op een tafel worden geplaatst. De belangstellenden kunnen er dan een kaartje met een tekst in achterlaten. Door gebruik te maken van de box voorkomt u dat mensen lang moeten wachten om wat te kunnen schrijven in een van de condoleancemappen. U kunt de kaartjes ook meesturen met de rouwkaart. Op die manier kunnen de belangstellenden hun boodschap thuis in alle rust opschrijven. De kaart kunnen ze in de box achterlaten.

Heeft u een vraag over onze rememberbox of wilt u ze laten voorzien van uw eigen naam en logo? Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.