Vragen? 036 - 529 05 75

Mobiele airco

Bent u op zoek naar een airco voor een opbaring? Onze airco is zeer geschikt om de opbaarcondities beter in de hand te houden, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Makkelijk in te stellen op de gewenste temperatuur, om in een ruimte te gebruiken voor een opbaring.

Ontdek onze mobiele airco. Stel onze specialisten uw vragen op het gebied van het koelen, bijvoorbeeld over de beste keuze op basis van de grootte van de ruimte.

De airco voor de uitvaart is elektronisch regelbaar, zodat u de gewenste temperatuur in kunt stellen. Dankzij de compacte afmetingen van de modellen is het goed mogelijk om daar zelfs in een kleinere ruimte gebruik van te maken.

Tip: een mobiele airco is bovendien goed geschikt voor een thuisopbaring. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Airco voor een uitvaart

Heeft u een airco voor een uitvaart nodig, waarmee u de ruimte op de gewenste temperatuur kunt brengen? De beste keuze om de benodigde temperatuur te garanderen, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. De airco doet z’n werk, nadat u die elektronisch heeft ingesteld.

Hesselmans & Van Willegen is uw specialist op het gebied van koelingen, waarmee we u op allerlei manieren van dienst kunnen zijn. De beste keuze om de ruimte te koelen, ook als de temperaturen buiten (hoog) oplopen. Kies een model met voldoende capaciteit, afgestemd op de grootte van de ruimte waarvan u de temperatuur graag wilt regelen.

Vragen over airco voor een uitvaart? Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.