Vragen? 036 - 529 05 75

Balsemvloeistoffen en poeders

Thanatopraxie vloeistof gebruikt u voor de tijdelijke balseming van een overledene. Onze vloeistoffen voldoen aan alle regels die de Wet op de lijkbezorging voorschrijft. Met thanatopraxie maakt u het als uitvaartverzorger mogelijk dat de overledene opgebaard kan worden zonder koeling. Ook krijgt de overledene door thanatopraxie weer meer kleur. Dat wordt door nabestaanden vaak als erg fijn ervaren. Nabestaanden kunnen de overledene aanraken zonder dat het lichaam koud aanvoelt. In ons assortiment vindt u ook verschillende soorten thanatopraxie poeder.

Welke thanatopraxie vloeistof het best geschikt is hangt af van de conditie van het lichaam van de overledene. Ook speelt mee aan welke aandoening de overledene is gestorven. In ons assortiment hebben wij alle soorten thanatopraxie vloeistoffen. Zo krijgt u gegarandeerd het beste resultaat waardoor nabestaanden op een goede manier afscheid kunnen nemen.

De Cav 5 heeft een gereduceerd formaldehyde-gehalte. Deze thanatopraxie vloeistof heeft een frisse geur. Onze Dri Cav  kunt u gebruiken bij grote hoeveelheden vocht en gasvorming. Kijk in ons assortiment voor de diverse soorten thanatopraxie vloeistoffen bijvoorbeeld te gebruiken bij oedeem, geelzucht, leveraandoeningen, chemo en gevallen van ontbinding.

Tip: zorg dat u verschillende soorten thanatopraxie vloeistof op voorraad heeft om altijd direct de thanatopraxie behandeling te kunnen toepassen.

Thanatopraxie poeder

Thanatopraxie poeder gebruikt u voor de conservering van delen van het lichaam van de overledene waar injecteren niet mogelijk is. In ons assortiment kunt u kiezen voor thanatopraxie poeder met formaldehyde  of thanatopraxie poeder zonder formaldehyde.

Heeft u vragen over welke thanatopraxie vloeistof of thanatopraxie poeder het meest geschikt is voor uw behandeling?  Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.