Vragen? 036 - 529 05 75

Afzuigpompen en toebehoren

Zoekt u materialen voor de punctie van een overledene? Met afzuiging van de overledene voorkomt u lekkage. Het vocht kan het lichaam van de overledene via de mond of de neus verlaten. Het afzuigen kunt u ook preventief toepassen om lekkage te voorkomen. 

Bij punctie van een overledene voorkomt u complicaties tijdens de opbaring. Wanneer zich tijdens de opbaring complicaties voordoen kunt u alsnog punctie toepassen. In ons assortiment vindt u verschillende producten voor de afzuiging van een overledene. Bekijk onze handmatige afzuigpompen en elektrische afzuigpompen. Ze zijn een onmisbaar onderdeel bij de verzorging.

Tip: onze experts op het gebied van de verzorging van een overledene hebben jarenlange ervaring met punctie en afzuiging van een overledene. Vraag ons daarom gerust om advies, we helpen u graag. 

Afzuiging overledene

In ons assortiment voor punctie en afzuiging overledene vindt u verschillende soorten maagpompen. Ze zijn bijvoorbeeld voorzien van een opvangfles met overloopbeveiliging. Daarnaast beschikken ze over een bacteriefilter. Vraag onze expert welke maagpomp het beste bij uw gebruik past.

Onze Pomp Single Unit en Pomp Twin Unit gebruikt u voor zowel de afzuiging van een overledene als injectie. In ons assortiment vindt u verder afzuigcatheters  Ze zijn leverbaar in diverse maten. We hebben daarnaast diverse trocart materialen in ons assortiment. 

Heeft u vragen over afzuiging van een overledene? Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.