Vragen? 036 - 529 05 75

Handdesinfectie & Handverzorging

In ons assortiment van handdesinfectie en handverzorging kunt u een keuze maken uit verschillende bekende merken voor een hygiënische en optimale verzorging van uw handen en huid.

Desinfectie en verzorging handen

Bent u op zoek naar een desinfecterende handalcohol, handgel of naar een fijne handverzorging? Wij hebben een divers aanbod voor het reinigen en verzorgen van uw handen.
Omdat u als uitvaartverzorger om hygiënische redenen vaak u handen wilt wassen hebben wij voor u, diverse reinigende en verzorgende producten voor uw handen in ons assortiment.

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van handschoenen voor uw bescherming. Vaak vragen uw handen bij veelvuldig handen wassen en gebruik van handschoenen wel om een extra verzorgende créme.

Voor een optimale bescherming kunt u ook eens kijken bij onze andere producten voor uw persoonlijke bescherming.

Hygiënestation

Voor bijvoorbeeld een verzorgingsruimte, personeelsruimte of uitvaartcentrum kunt u kiezen voor een hygiënestation. Met dit hygiënestation met 3 dispensers kunt u uw handen optimaal desinfecteren en verzorgen. Door middel van het 3 stappen systeem kunt u uw handen wassen, desinfecteren en verzorgen.

Heeft u vragen over handdesinfectie of handverzorging?

Bel ons op telefoonnummer 036-52 90 575, stuur een e-mail naar info@hesselmans.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!