Vragen? 036 - 529 05 75

Kistkleden & Sierdekens

In ons assortiment kistkleden en sierdekens vindt u diverse mogelijkheden voor het bedekken van een kist of een kistdeksel. De kistkleden en sierdekens zijn leverbaar in diverse kleuren en stoffen.

Kistkleed op maat

Omdat niet alle afmetingen van uitvaartkisten hetzelfde zijn, is het ook mogelijk om een kistkleed of sierdeken op maat te maken. Wij maken ook kistkleden voor buitenmodel uitvaartkisten en kleinere kisten. Ook hiervoor zijn diverse kleuren en stoffen leverbaar. Wilt u bijvoorbeeld een kistkleed in een speciale kleur voor zowel een standaard als een buitenmodel kist? Dan kunnen deze identiek gemaakt worden, alleen de afmeting wijkt dan af.

De voordelen van sierdekens tijdens een opbaring

Door een uitvaartkist te voorzien van een sierdeken tijdens een thuisopbaring of een opbaring in uw rouwcentrum, is een gedeelte van het deksel niet zichtbaar. Naast dan dit de opbaring aankleedt, beschermt het ook tegen eventuele krassen van bloemen of fotolijsten die op de kist geplaatst worden. Doordat de sierdekens leverbaar zijn in alle stoffen en kleuren kunt u deze afstemmen op de stijl van uw rouwkamers.

Heeft u vragen over het gebruik van kistkleden of sierdekens?

Bel ons op telefoonnummer 036-52 90 575, stuur een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!