Vragen? 036 - 529 05 75

Verbandartikelen overledene

Zoekt u artikelen voor de wondverzorging van een overledene? Bij het verzorgen van overledenen zijn extra hulpmiddelen soms noodzakelijk. Wondverzorging helpt om een overledene toonbaar te maken voor de opbaring en lekkage te voorkomen.

Bij de wondverzorging van een overledene maakt u gebruik van oog-, mond- en wondlijm. Deze lijm is eenvoudig aan te brengen en het hecht heel snel. Wilt u overtollige lijmresten weghalen? Gebruik dan Aron Alpha Gel. De complexiteit van wonden die u tijdens uw werk moet verzorgen zal sterk verschillen. Het maakt een groot verschil of iemand kleine of grote verwondingen heeft. U kunt altijd rekenen op onze ondersteuning voor het beste resultaat.

Tip: vraag onze specialisten om advies voor de beste wondverzorging van een overledene. We kunnen u adviseren welke producten het best aansluiten bij uw wensen.

Hulpmiddelen wondverzorging overledene

Voor elke soort wondverzorging van een overledene vindt u bij ons de beste hulpmiddelen. Het kan uiteraard zijn dat u niet precies weet welke hulpmiddelen u het beste kunt bestellen. Neem daarom gerust contact met ons op. Onze ervaren specialisten voor de verzorging van overledenen adviseren u kosteloos.

In ons assortiment vindt u diverse hulpmiddelen voor de wondverzorging van een overledene. U kunt gebruik maken van hechtmaterialen. Het wegwerp nietapparaat gebruikt u voor het snel hechten van incisies. Maak online uw keuze uit de diverse naalden en hechtdraad.

Voor de wondverzorging van een overledene kunt u bovendien gebruik maken van verband en diverse soorten gaas. Bekijk ons uitgebreide assortiment pleisters, wondpleisters, fixatiepleisters, hechtpleisters eilandpleisters en fixeerpleisters.  

Vragen over wondverzorging van een overledene? Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.