Vragen? 036 - 529 05 75

Kruizen

Kruizen voor een uitvaart gezocht? Het is een katholieke traditie om tijdens de opbaring bij de overledene een kruis te plaatsen. In ons uitgebreide assortiment met kruizen voor uw uitvaartcentrum kunt u kiezen uit diverse producten. Heeft u heel specifieke wensen? Neem dan contact op met onze specialisten.

Tip: bied nabestaanden voldoende keuze. Zorg dat u in uw uitvaartcentrum kruizen heeft met en zonder corpus.

Nabestaanden kunnen zelf kiezen waar ze het kruis voor hun dierbare plaatsen. Het kan worden geplaatst in de kist of op de kist. Als het kruis in de kist wordt geplaatst kan dat bijvoorbeeld bij het hoofd van de overledene. Een andere veel voorkomende optie is dat nabestaanden het kruis in de handen van de overledene plaatsen.

U kunt nabestaanden zelf laten kiezen of ze het kruis achterlaten in de kist. Nabestaanden kunnen het kruis ook meenemen naar huis. In ons uitgebreide assortiment met kruizen kunt u kiezen voor zowel traditionele als moderne kruizen.

Keuze kruizen uitvaartcentrum

Het traditionele kruis kunt u bestellen in het formaat van 25 centimeter of 30 centimeter. Deze kruizen zijn leverbaar in messingvolmessing en oudkoper. U kunt de kruizen voor uw uitvaartcentrum met of zonder corpus bestellen.

U kunt kiezen uit diverse moderne kruizen voor uw uitvaartcentrum. Deze zijn eveneens leverbaar in varianten met en zonder corpus. Voor kinderuitvaarten kunt u traditionele kinderkruizen bestellen, zowel met als zonder corpus. In ons assortiment vindt u ook een modern kruis voor baby's.

Bent u op zoek naar kruizen voor uw uitvaartcentrum?  Bel ons op de telefoonnummers 036 52 90 575 (Almere) en 0416 692 203 (Veen), stuur ons een e-mail naar info@hesselmansvanwillegen.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.