Alle projecten

Aerdehof | Uitvaartverzorging Van Der Laan

Project omschrijving

Rust, kleinschalig en persoonlijk.

Aerdehof ligt aan de Grote Blerickse Bergenweg in Venlo, deze bosrijke omgeving vormt een passende en natuurlijke ambiance voor een afscheidslocatie. Families en naasten kunnen in Aerdehof op moderne wijze stilstaan bij het overlijden van hun dierbaren. Aerdehof biedt ruimte voor afscheid nemen, maar vooral voor het vieren van het leven.

Aerdehof laat je kennis maken met alle mogelijke manieren van afscheid nemen. Naast de laatste verzorging van je dierbare en afscheid nemen in een van de rouwkamers of 24-uurs kamers, biedt Aerdehof ook de mogelijkheid om afscheidsdiensten te houden, volledig afgestemd op je persoonlijke voorkeur en wensen.

Wij mochten vanaf het begin aan meedenken om dit project een succes te laten worden. Wij hebben een koelcel geplaatst voor 14 overledenen en de verzorgingsruimte ingericht.

De opbaarmeubelen die door ons zijn geplaatst in de 24 uurs kamers en de de aula vormen een mooi geheel met de sfeervolle inrichting.

Wij hebben tevens mogen meedenken aan de juiste interne logistieke middelen. Hiervoor hebben wij een hefwagen en diverse ander producten mogen leveren.

Bedankt voor de fijne samenwerking! 

 

 

 

 

Bij het bouwen van een afscheidslocatie is het goud waard om samen te kunnen werken met Hesselmans & van Willegen. Zij zijn flexibel en en denken actief met je mee.

Bas Notermans - Directeur Aerdehof

Specificaties


Branche
Uitvaartcentrum

Nieuwbouw of verbouw
Verbouw

Jaartal
2019

Provincie
Limburg