Nieuwe projecten staan online!

Vragen? 036 - 529 05 75

Afbeelding
Familiekamer Overledene Uitvaartzorg

Nieuwe projecten staan online!

Naast het leveren van uitvaartartikelen houdt Hesselmans & Van Willegen zich ook bezig met projectinrichting. De inrichting van crematoria en uitvaartcentra zijn dagelijkse werkzaamheden. Samen met de klant werken we aan een passend eindresultaat. Om jullie een idee te geven plaatsen wij iedere maand nieuwe foto's van opgeleverde projecten.
Afbeelding
inrichting uitvaartcentrum | Hesselmans

Sfeervolle rouwkamers

Door al in een vroeg stadium mee te mogen denken, kunnen wij een passend advies uitbrengen.

Een sfeervolle ambiance creëren wordt steeds belangrijk in de uitvaartbranche. Een ruimte waar nabestaanden zich welkom voelen. Samen met vrienden en familie kunnen zij dan in alle rust afscheid nemen. Al voor de verbouwing wordt er nagedacht over de inrichting van een aula en rouwkamers. Wij denken altijd al mee in een vroeg stadium, zodat wij op voorhand een passend advies uit kunnen brengen.

Afbeelding
Projectinrichting | Uitvaart | Hesselmans

De nieuwste trends

Een uitvaartcentrum moet toegankelijk zijn voor iedereen 

Ook bij de inrichting van een mortuarium of rouwcentrum wordt er gesproken over trends. De grootste opkomende trend van de laatste jaren is dat iedere ruimte toegankelijk dient te zijn voor nabestaanden. Of het nu gaat om een verzorgingsruimte, een rouwkamer of het kantoor. Iedereen moet zich welkom voelen in het uitvaartcentrum. Dit is te realiseren door te werken met sfeervolle tinten, de juiste verlichting en de mogelijkheid om persoonlijke items en bloemen te plaatsen in de rouwkamer.