Je laatste motorrit...

Als kleine jongen was ik al gek van motoren. Wat een vrijheid dacht ik altijd! Overal gaan en staan in combinatie met de buitenlucht.

De liefde voor motoren en vrijheid heb ik altijd gehouden. Daarom ben ik in 2000 zelfstandig ondernemer geworden binnen de uitvaartbranche. De uitvaartondernemingen voorzien van de juiste materialen bleek goed bij me te passen en er was nog zoveel mogelijk.

Samen met een groeiend team gingen we op zoek naar innovaties en nieuwe mogelijkheden op het gebied van uitvaarten. Met een team vol motorliefhebbers kwamen we op het idee om een uitvaartmotor te introduceren. Er is een grote keuze aan rouwauto’s, maar een echte motoliefhebber verdient een afscheid mét een motor. Op een beurs introduceerden wij onze Harley, een echte eyecatcher!

De reacties waren enorm en al snel werden wij bekend als het bedrijf met “de Harley”. De eerste uitvaartondernemers dienden zich al snel aan om de motor tijdens een uitvaart te gebruiken.

Nu, 20 jaar later, is de motor compleet gereviseerd en opnieuw gespoten. Soms mag ik zelf ook een rit rijden. Het grijpt me altijd aan, maar uiteindelijk overheerst toch weer dat vrije gevoel.

René Wiegman

Hoe werkt het?

  1. De motorrit wordt afgestemd op de wensen van de familie
  2. De uitvaartverzorger boekt de uitvaartmotor bij Hesselmans & Van Willegen
  3. Op de dag van de uitvaart komt de motor met chauffeur naar de aangegeven locatie en verzorgt een respectvolle, laatste rit

COVER2

Vraag hieronder de brochure aan!